51-годишен мъж от Добрич бе задържан след поредица конфликти със неговата

...
51-годишен мъж от Добрич бе задържан след поредица конфликти със неговата
Коментари Харесай

Задържаха 51-годишен мъж тормозил бившата си жена в Добрич

51-годишен мъж от Добрич бе арестуван след поредност спорове със неговата някогашна жена и нейният сегашен сътрудник . Той притеглен към наказателна отговорност за хулигански дейности, увреждане на непозната благосъстоятелност и закани за ликвидиране.

Г.Г., който бил разграничен с някогашната си брачна половинка в продължение на седем години , показал очевидно неодобрение от новият й сътрудник и комплицирания им бракоразводен развой. На 30 август 2023 година той се явил пред дома на някогашната си жена с претекст да види своите деца. Вместо това обаче, той избухнал в спор с сегашния сътрудник , като даже отправил към него закани за ликвидиране. Г.Г. хвърлил по него две стъклени чаши, които се счупили в главата и лицето му , нанасяйки му порезни рани. След случая той си тръгнал.

Само няколко дни по-късно, на 3 септември, мъжът се завърнал в дома на някогашната си жена и почнал да я засипва с обиди и закани. Този път той хвърлял стъклени бутилки, в посока към дамата, нейния сътрудник и децата. При този случай близо 30 бутилки са били хвърлени, което довело до щета на парцела, в това число строшен прозорец и врата.

Съседи на фамилията и домакините на втория етаж на постройката са били очевидци на случая. След подаден сигнал, полицията е пристигнала и задържала Г.Г.

Обвиняемият е бил наказан през 2019 година за закононарушения, свързани с превоза. Прокурорите в град Добрич сега работят върху случая и следва да бъде подадено искане за налагане на мярка за неотклонение по отношение на Г.Г.
 49-годишен мъж преби брачната половинка си в Кърджалийско
49-годишен мъж преби брачната половинка си в Кърджалийско

Той е задържан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР